婚礼

安杰伊·瓦伊达

马雷克·瓦尔切夫斯基,伊萨贝拉·奥斯则瓦斯卡,埃娃·津泰克,达尼尔·奥勒布里斯基,埃米莉娅·克拉科夫斯卡,米奇斯瓦夫·斯托尔,卡齐米日·奥帕林斯基,HenrykBorowski,MarekPerepeczko,JanuszBukowski,安杰伊·瓦皮茨基,沃捷希奇·帕斯佐尼亚克,AndrzejSzczepkowski,MieczyslawCzechowicz,芭芭拉·弗热辛斯卡

剧情片

波兰

波兰语

1973

未知

暂无数据

豆瓣查询

看片小贴士:画面质量从高到低依次为:BD > HD > DVD > HC > TC >TS(如电脑端不能播放可切换手机试试/如手机端播放卡可搜索相同资源切换线路或刷新试试/手机端点播如弹出广告页可点屏幕底部的返回按钮返回/如弹出安装app点回到主页按钮再重新打开浏览器)

剧情简介:

海兔影院(www.haituw.com)第一时间为您提供《婚礼》的免费在线观看,婚礼是由 安杰伊·瓦伊达导演,马雷克·瓦尔切夫斯基,伊萨贝拉·奥斯则瓦斯卡,埃娃·津泰克,达尼尔·奥勒布里斯基,埃米莉娅·克拉科夫斯卡,米奇斯瓦夫·斯托尔,卡齐米日·奥帕林斯基,HenrykBorowski,MarekPerepeczko,JanuszBukowski,安杰伊·瓦皮茨基,沃捷希奇·帕斯佐尼亚克,AndrzejSzczepkowski,MieczyslawCzechowicz,芭芭拉·弗热辛斯卡等领衔主演,本片(剧)上映于 1973,对白语言为 波兰语,属于 剧情片 类型, 敬请知悉。最后,祝您观影愉快!以下为剧情简介:
Set at the turn of the century, the story concerns a Polish poet living in Cracow who has decided to marry a peasant girl. The wedding is attended by a heterogenous group of people from all strata of Polish society, who dance, get drunk and lament Poland's 100-year-long division of Poland under Russia, Prussia, and Austria. The bridegroom, a painter friend, and a journalist each in turn is confronted with spectres of Polish past. In the end a call to arms is called but turns out to be a hoax.

更新时间:2022-12-06 15:59:19 / 热度:0°C